Tix.se

Event info

På grund av pandemin och fortsatta restriktioner kommer Lisa Nilssons föreställning ”Kvinnan som är jag” att ställas in. Vårens datum stryks och alla biljetter kommer att återbetalas inom 30 dagar till det konto betalningen kom ifrån.

 

- Kära tålmodiga publik, 

Pandemiläget är fortsatt osäkert, vi vet inte om hur länge det vänder på ett sätt som ger förutsättningar att fylla teatersalonger eller konserthus. Därför har jag tagit beslutet att ställa in de resterande föreställningarna av ”Kvinnan som är jag” istället för att fortsätta skjuta upp föreställningen på obestämd tid. Alla med biljett får sina pengar tillbaka. 

Jag känner mig inte färdig med ”Kvinnan som är jag” och vill såklart att alla som väntat ska få möta henne. Men hon kanske får återuppstå i en uppdaterad version nu när mycket hänt sen sist. Ny musik och nya erfarenheter.

Min förhoppning är att det blir snart. Då är ni välkomna att köpa nya biljetter! 

Till dess; håll ut, håll i och håll av varandra extra mycket. 

/ Lisa Nilsson LISA NILSSON PÅ TURNÉ MED SIN HYLLADE FÖRESTÄLLNING ”KVINNAN SOM ÄR JAG”

Den 14 februari i år, på självaste Alla hjärtans dag, hade Lisa Nilsson premiär på Rival i Stockholm för sin första egna föreställning ”Kvinnan som är jag”. Föreställningen har hyllats av både publik och kritiker; Aftonbladet delade ut 4 plus och tyckte att " ... sång-, dans- och stand up-kvinnan Lisa Nilsson känns fullständigt självklar i sin välregisserade föreställning".

Efter två säsonger på Rival och en stor Sverigeturné under våren 2020 är det nu klart att "Kvinnan som är jag" årervänder till Göteborg i vår.

I "Kvinnan som är jag" berättar Lisa Nilsson om sin resa från då till nu. Bland mycket annat gör hon upp med sin gamla 90-talsimage. Musik, sång och dans varvas med personliga berättelser och en stor portion humor.

Medverkande
Idé och manus Lisa Nilsson
Regissör och koreograf Anna Ståhl
Rådig rådgivare Sissela Kyle
Scenograf Erik Gullberg
Kostymdesign Camilla Thulin
Ljusdesign Johan Sundén
Ljuddesign Brollan Söderlund

Dansare Nikola Stankovic

Musiker Mattias Torell (gitarr), Peter Forss (bas), Per Lindvall (trummor), Björn Arkö (saxofon), under ledning av Pål Svenre (piano).

Skrivet om föreställningen
"I krogshowen 'Kvinnan som är jag' visar Lisa Nilsson att hon har en stå upp-komikers tajming och en soulsångares röstresurser"
DN

" ... sång-, dans- och stand up-kvinnan Lisa Nilsson känns fullständigt självklar i sin välregisserade föreställning"
Aftonbladet ++++

"Lisa Nilsson får till en snyggt sammanhållen show när hon adderar småroliga monologer och härlig steppdans till skönsången"
SvD

"Det här är så hög klass rakt igenom att allt annat bleknar av vad (jag i alla fall) har sett tidigare."
På Scen Betyg 5 (av 5)

"Jag gick ut från Rival med rysningar och inspiration till att skapa. Jag kände också att detta är en föreställning jag gärna skulle se om, kanske flera gånger till och med. Så se den!"
TeaterStockholm.se

 

Föreställningen presenteras av Blixten & Co