Tix.se

  • 04. mar - kl. 19:30
Billetpris:240 - 495 kr
Event info

Just när du trodde du var säker! Sveriges främsta mentalist och tankeläsare är äntligen tillbaka. Efter att ha turnerat för utsålda hus med föreställningarna SinnesCirkus, I Ditt Huvud och BOX, har Henrik Fexeus låtit våra huvuden få vila. Men nu är det dags igen. I oktober utmanar han vår verklighetsuppfattning med sin mest häpnadsväckande show hittills.

Henrik Fexeus insisterar att han går att lita på, men frågan är om vi kan tro ett ord av vad han säger. Räkna med att ingenting är som det verkar när Henrik intar scenen. Är dina tankar verkligen dina egna? Kan du lita på dina sinnen? Henrik Fexeus är att lita på får dig både att skratta och dra efter andan, i en show som inte liknar något annat. En sak är i alla fall säker: En kväll med Henrik är en kväll som du sent kommer att glömma. Regi: Morgan Alling

Producent:
Lifeline Entertainment

Föreställningslängd:
Ca 90 minuter utan paus

Gruppbokningar och övriga frågor: biljett@kalmarsalen.se

BRA ATT VETA

Kalmarsalen är kontantfri.

Kalmarsalen har 4 - 6 rullstolsplatser på bakre parkett. I ledsagare går in fritt på samma biljett.

Vår servering, som erbjuder både god mat och dryck, öppnar två timmar före föreställning. Betalning sker på plats med kort eller swich. Reservation ej möjlig.

Ytterkläder är inte tillåtna och garderobsavgiften måste förköpas. Den kan inte betalas på plats.

Kalmarsalens biljettkassa öppnar 1 tim före föreställning.

Har du frågor så når du oss på biljett@kalmarsalen.se

Välkommen till Kalmarsalen! Vi ses!

FLYTTAT EVENT

Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här: Maila anna.eriksson@kalmarsalen.se senast den 24 mars 2021. Ange ditt bokningsnummer / ordernummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.

Kalmarsalen administrerar biljettförsäljningen på uppdrag av arrangören Lifeline