Tix.se

  • Apr 17th 7:00 PM
Ticket price:395 kr
Event info

Vänersborgs Teater Lördag 17 April kl. 19.00
Claes Malmberg med Band ”CountrymusicComedy”

I denna föreställning får vi se och höra Claes tillsammans med
Benneth Fagerlunds Orkester. En show med musik blandat med
Claes betraktelser över vår tid och hur vårt samhälle ser ut idag

Om Claes Malmberg:
Claes Malmberg är de många ansiktenas man. Folkkär skådespelare och underhållare, absolut. Men det är samtidigt att förenkla saken. Här ryms också en ständig provokatör och röststark samhällskritiker, som följsamt växlar spår till eftertänksam livsfilosof och storhjärtad vän av försoning och solidaritet.

Och kanske är det just detta som är supergöteborgarens superstyrka: Den som känner honom som snabbkäftad komiker från ”Parlamentet” och ståuppscener landet runt, överraskas av den vänlige pappan i ”Lotta på Bråkmakaregatan”. Den som gripits av Malmberg i pjäser av Molière, Gogol och Strindberg, måste också förlikas med att han brister ut i sång som Max Bialystock i ”The Producers”, Gomez i ”Familjen Addams” och titelrollen i ”Charleys tant” – den sistnämnda som fullfjädrad dragqueen.

På vägen har det dessutom blivit flertalet soloshower som ”Live”, ”Still Alive” och ”Mr. Universum” – gärna med egna svenska tolkningar av Bob Dylan – och otaliga minnesvärda TV-framträdanden. Inte minst, ”Stjärnorna på slottet”.

Inte så illa pinkat av mannen som en gång klev in i Sveriges vardagsrum som den burduse hårdrockaren Ronny Jönsson.


Biljetter Folkets Hus Vänersborg tel 0521-575757 eller www.folketshusvanersborg.se
Pris 395 kr inkl serviceavgifter.