Tix.se

GWO

Forestillingsinfo

Åsa Fång, solist
Lars Kvensler, dirigent
Göteborg Wind Orchestra

Flunsåsparken, Göteborg
Tisdag 7 juni kl. 19:00
Fritt inträde


Stora känslor när Göteborg Wind Orchestra möter sångerskan Åsa Fång tillsammans med dirigent Lars Kvensler.

Den 7 juni ägnar GWO en helkväll åt kompositören George Gershwin som ligger bakom några av de mest populära sångerna genom tiderna. Med musik specialarrangerad för GWO och Åsa Fång får vi njuta till en fulländad konsertupplevelse med nytt musikaliska uttryck, vackra harmonier tillsammans med Åsas stjärnklara röst och tolkningar.

Under hösten har vi sett Åsa i ”Mamma Mia The Party” och i vår medverkar hon i musikalen ”Så som i himmelen” på Malmö Opera. Åsa är Göteborgs lysande sångstjärna och har även fått utmärkelser som skådespelerska. Ingen går heller oberörd förbi hennes Edith Piaf-tolkningar.

Lars Kvensler, kvällens dirigent, är både dirigent och violinist och är anställd på GöteborgsOperan. Där har han bland annat dirigerat Julglitter och operakaos, Ringaren i Notre Dame samt ett antal konserter. Lars är även konstnärlig ledare och dirigent för Göteborgs Akademiska Symfoniorkester och har som gästdirigent samarbetat med bl.a. Christianstad Symfoniker, Orchestre de Cannes och Wermland Operas orkester.

Göteborg Wind Orchestra är en professionell blåsorkester. Vi stärker Västra Götalands kulturliv och erbjuder musikaliska upplevelser av högsta kvalité. Med nya initiativ tar vi blåsmusiken in i framtiden.