Tix.se

Evenemangsinformation

  Pakistan finns bara en person som kan rädda situationen – Schmitz, som på beställning förvandlas från kvinna till man för att slagkraftigt förhandla om det globala bolagets intressen.

Efter sin lyckade affärsresa fortsätter hon uppträda som man och det börjar skava. Vem är hon? En man som föddes i fel kropp? En kvinna som poserar som man? Vilka är kollegornas och familjens förväntningar? Och hur långt kan företaget gå i sin exploatering av personalen?

Den schweiziska författaren och dramatikern Lukas Bärfuss har skrivit en absurd komedi om identitet och hur affärsvärlden utnyttjar den enskilda människan i den desperata jakten på ekonomisk framgång. Från Ungern kommer regissören Ildikó Gáspár som ger uppsättningen en expressionistisk prägel.

 

Av Lukas Bärfuss Översättning Marc Matthiesen Regi Ildikó Gáspár Med Victoria Dyrstad, Fredrik Evers, Karin de Frumerie, Josefin Ljungman, Emilie Strandberg, Jesper Söderblom, Carl-Markus Wickström Scenografi och kostym Lili Izsák Mask Katrin Lind Ljus Tamás Bányai Ljud Tommy Carlsson Video András Juhász Musik Tamás Matkó Dramaturg Joel Nordström

Föreställningen är ca 2.10