Tix.se

  • 15. nov - Kl. 18:00
Biljettpris:430 kr
Evenemangsinformation

Hampus Nessvold förlänger succéturnén våren 2020 - den 29:e mars återvänder ”Ta det som en man” till Göteborg!

En slutsåld vårturné har gjort att Hampus Nessvold just nu turnerar landet runt med hyllade föreställningen ”Ta det som en man”. En föreställning som utmärkt sig för att lämna ett bestående avtryck och som hyllats flera gånger om av media. Den 29:e mars återvänder Hampus till Göteborg en femte och sista gång!

Innan årets slut kommer ”Ta det som en man” ha spelats över 40 gånger, sedan premiären i februari. En föreställning regisserad av Mia Skäringer, där Hampus Nessvold med en stor portion humor och värme samtidigt bjuder publiken på en rejäl tankeställare. ”Ta det som en man” har hyllats i media flera gånger om, bland annat skrev Smålandsposten att ”Hampus Nessvold är modig och unik” och Södermanlands Nyheter konstaterade att Hampus har ”en av de viktigaste rösterna just nu”.

 

Pressröster:

”Publikens jubel är ögonblickligt och öronbedövande” – Nerikes Allehanda

”En av de viktigaste rösterna just nu” – Södermanlands Nyheter

”Hans sångröst får teatern att skaka” – JönköpingsPosten

”Sällsamt vacker hyllning” – Västerbottens-Kuriren

”Total och fenomenal” – Smålandsposten

 

OM HAMPUS

Skådespelaren och artisten Hampus Nessvold har beskrivits som en multitalang och upplevs orädd med ett unikt sätt att blanda allvar med gränslös humor. Han har bland annat uppmärksammats för sin roll i humorserien 22 Kvadrat (P3) och för radioprogrammet Zia och Nessvold i P3. 2017 släppte han boken "Ta det som en man" (Bonnier Carlsen) samt debutalbumet "Be a Man". Under hösten 2018 medverkade han i Mia Skäringers SVT-serie "Kroppshets" samt fanns med som gästartist under hennes arenaturné "No More Fucks To Give". 2019 är han aktuell med sin egen scenföreställning "Ta det som en man" som regisseras av Mia Skäringer.