Tix.se

  • 22. aug - Kl. 19:00
Biljettpris:170 kr
Evenemangsinformation

Hyllningsorkestern bjuder på utvalda favoriter ur Marie Fredriksson och Roxettes stora låtskatt. Under en kvällskonsert berättas det mer om musiken och Maries karriär. Det blir tolkningar och versioner av låtarna, men framför allt blir det en kväll fylld av musikalisk glädje och en stor hyllning till artistens stora musikgärning.

Hyllningsorkestern bildades av en slump våren 2018, då man på krogen Upperud 9:9 ville göra en konsert för att hylla Lill-Babs efter hennes bortgång. Ett ihopsatt gäng med musiker och sångare från Mellerud eller med anknytning till orten tog sig an uppgiften. En publiksuccé senare och resten är, som man brukar säga historia... Hyllningsorkestern har därefter bjudit på en krogshow varje säsong. The Beatles, Ted Gärdestad, Bruce Springsteen är artister som tidigare har hyllats.

Åtta musiker på scen
Hyllingsorkestern består av sångerskorna Anna Lundqvist, Caroline Anderberg, Lina Lönnberg och Sara Kanyida. I kompbandet hittar vi Tommy Christenssen, Sören Blom, Daniel Olsson och Lars Philström.

Premiären av årets hyllningskonsert blev dock framflyttad på grund av Corona-spridningen, och premiären blir istället i Vänersborg. I samarbete med Folkets hus erbjuder Sommarscen en oförglömlig kväll med musik och mat på Blå scenen i Folkets hus. Kom och sjung med i låtarna vi alla älskar!