Tix.se

GWO

  • 24. aug - kl. 19:00
Biljettpris:50 - 395 kr
Evenemangsinformation
Magnus Bäcklund, sång

Kör 
Josefin Henebäck
Hanna Boquist
Ksenia Timoshenko
Stina Arrhenius
Linus Wallberg
Jens Lundmark
Johan Larsson
Christoffer Mårdh Löwenadler

Göteborg Wind Orchestra

Onsdag 24 augusti kl 19.00 - ca 21.00 med paus
Smyrnakyrkan, Göteborg
Onumrerade sittplatser


Succén är äntligen tillbaka!
GWO och Magnus Bäcklund hyllar Queen med en färgsprakande och maffig konsert med arrangemang på odödliga hits som Bohemian Rhapsody, The show must go on, Love of my life och We are the champions.

Magnus Bäcklund blev känd för svenska folket genom sin medverkan i Fame Factory och senare i melodifestivalen, då tillsammans med Jessica Andersson i duon Fame. Därefter tog Magnus steget över till att bli soloartist med en otrolig bredd och han har en av Sveriges absolut bästa sångröster.

Göteborg Wind Orchestra kännetecknas av sin musikaliska bredd, samspelthet och sina gränsöverskridande samarbeten. Orkestern tar regelbundet emot lokala, nationella och internationella dirigenter och solister ur olika genrer. I orkesterns uppdrag ingår även att ge barn, unga och det ideella musiklivet inspiration, ny konstnärlig kunskap och locka till ökat deltagande. GWO lyfter blåsmusiktraditionen som konstart och tar blåsmusiken in i framtiden.


Rullstolsburna eller personer med andra funktionsvariationer har reserverade platser till våra konserter. Platserna bokas genom att maila till mail@gwo.se