Tix.se

XKalmarsalen

Evenemangsinformation

Julkonserten Änglaljus – En Julotta på vaken tid!

Kom och lyssna och njut till våra mest älskvärda julsånger som framförs av några av Sveriges vackraste röster.

Julkonserten Änglaljus är en upplevelse. Det är riktig julstämning! Du går mot Kalmarsalen och möts av fladdrande marschaller som vackert lyser upp till stämning i vintermörkret. I entrén bjuds du på pepparkakor. Konsertlokalen har nu blivit en vacker, jul-utsmyckad konsertsal. Det börjar komma imma på fönsterrutorna. En känsla av andakt infinner sig. Ljuset går ner och tonerna sätts vid pianot. Kör och solist gör entré med levande ljus och välkomnar publiken med Änglaljus!

Varmt välkomna till äkta julstämning!

Artistpresentation:

John Kluge 

John Kluge – ”The Artistic Tenor”är kritikerrosad för sin finstämda tenorröst och starka scennärvaro. Kluge har turnerat flitigt i Sverige och USA. På senare tid har John börjat måla abstrakt konst i akvarell och fått ett stort internationellt genombrott - allt i kombination med sin musik. Han finner sin inspirationen genom sina globala resor, möten och känslor. 1993 startade Kluge konceptet ”Julkonserten Änglaljus” och har nu blivit en svensk folkkär konserttradition från Malmö i syd till Piteå i norr. Den 26 juni i år gjorde Kluge en succéartad debut i New York i anrika Weill Recital Hall i Carnegie Hall med eget konsertprogram - My Romance. John Kluge - ”The Artistic Tenor” är idag en internationell artist men glömmer aldrig sitt ursprung - smålänning! Läs mer via : www.kluge.se

 

Negar Zarassi - http://www.negarzarassi.com.

Negar är idag en väletablerad artist och har utvecklat hennes egna unika stil med mix av opera och mer modern musik som sträcker sig från tango,jazz, pop och folkmusik.

Nu senast nådde hon stor framgång i ”Persia Got Talent” 2021 där hon placerade sig på 3:e plats och som sändes för miljoner TV-tittare. Detta har öppnat upp för Negar en internationell karriär.

Kör

Vid pianot: Daniel Stenbaek


BRA ATT VETA

Kalmarsalen är kontantfri.

Lokalen Glasannexet har 3 rullstolsplatser. En ledsagare går in fritt på samma biljett.

Ytterkläder är inte tillåtna och garderobsavgiften måste förköpas. Den kan inte betalas på plats.

Kalmarsalens biljettkassa öppnar 1 tim före föreställning.

Har du frågor så når du oss på biljett@kalmarsalen.se

Välkommen till Kalmarsalen! Vi ses!