Loading…

Om Tix.se

Tix är en ny biljettleverantör på den skandinaviska marknaden som säljer och hanterar biljetter för alla typer av evenemang. Tix finns förutom på den svenska även på den norska, danska och isländska biljettmarknaden.

Tix mål är att leverera det modernaste biljettsystemet på marknaden och samtidigt göra biljettförsäljning enkelt och smidigt för arrangörer, arenor och biljettköpare. Våra medarbetare har flera decenniers erfarenhet av biljettmarknaden och har arbetat med biljettsystem i 5 länder. Däribland med några av nordens största kulturinstitutioner och arrangörer så som Danmarks Radio, Tivoli i Köpenhamn, Musikhuset Aarhus, Den Norske Operan & Balett, Stavanger konserthus, Kungliga Operan och Dramaten i Stockholm, GöteborgsOperan, Blixten & Co och Roskildefestivalen samt många fler.

Tix.se öppnade officiellt den 1 april 2017 och är under konstant utveckling för att möta de behov som finns hos både biljettköpare och arrangörer/arenor. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få information om kommande evenemang och erbjudanden. Är du intresserad av att sälja biljetter med Tix, var vänlig kontakta info@tix.se för mer information: info.tix.se.