Tix.se

Evenemangsinformation

Peter Carlsson och Kjell Gustavsson Rhythm & Blues Orchestra

 

Peter Carlsson är en av Sveriges i särklass bästa historieberättare och musiker. I denna unika  föreställning blandar han och ger historier med musik, allt från Taube till Robert Johnson, tillsammans med Kjell Gustavsson Rhythm & Blues Orchestra.

Peter Carlsson har haft en lång och succéartad karriär tillsammans med Blå Grodorna sedan starten 1993. Med utsålda hus över hela landet har han trollbundit sin publik med sina berättelser och sånger.

Kjell Gustavsson har varit medlem i bandet Blå Grodorna sedan 2010. De senaste tio åren har han tillsammans med sin Rhythm & Blues Orchestra turnerat flitigt på festivaler och klubbar över hela Skandinavien. Orkestern består av en hårt svängande rytmsektion och därtill en  blåssektion och dragspel i världsklass. I denna föreställning  har  bandet utökats med ytterligare en musiker; Pär Grebacken. Även han med ett förflutet i Blå Grodorna.

Förutom att agera komp till Peter Carlsson så kommer orkestern att spela några låtar från sina fem tidigare utgivna CD-skivor.